AUTHOR : Kasper Duelund Jensen
PUBLISHED : 2018-01-27 20:12:05

Maisie Williams bekræfter: Game of Thrones vender tilbage i april 2019


Håbet har været der, men nu ser det for alvor ud til at være forduftet. Game of Thrones kommer ikke tilbage på skærmen i 2018.

Håbet har været der, men nu ser det for alvor ud til at være forduftet. Game of Thrones kommer ikke tilbage på skærmen i 2018.

 

Game of Thrones vender ikke tilbage med sin 8. sæson i år. I stedet må man vente til 2019 med at blive genforenet med de velkendte karakterer fra George R. R. Martins eventyrlige univers.

 

Den 8. sæson vil nærmere bestemt få premiere i april 2019. Det bekræfter Maisie Williams, der spiller Arya Stark i Game of Thrones.

 

- Vi stopper med at filme i december (2018, red.), og vi går i luften med det første afsnit i april (2019, red.), siger Maisie Williams i et interview til Metro og fortsætter:

 

- Der vil blive lagt en masse energi i den endelige redigering. Derfor har man heller ikke lyst til at haste med sæson-premieren. Vi skylder vores fans at give vores bedste i den sidste sæson.

 

Som Maisie Williams pointerer, så vil 8. sæson af Game of Thrones blive den sidste. Den forventes at indeholde seks episoder.

 


VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic
Gigabyte