Tweak News - Uge 12

Påsken lurer lige om hjørnet, men det er stadig mandag, og det betyder endnu en omgang Tweak News. Denne gang krydrer vi med en fed giveaway.

Selv om mange har påskeferie, så smider vi endnu et afsnit af Tweak News på bordet. Der er spændende grafisk nyt og meget andet spændende. Så se med på YouTube og glem ikke at deltage i vores løbende giveaways.

 

 

Dette afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

Playgames.dk:

 

Playgames.dk har digitale spil til Steam, Origin, Uplay, Blizzard og en masse andre digitale platforme på PC og Mac. Er du mere til konsollerne, har de også et begrænset udvalg af spil til Nintendo Switch og Xbox One. Uanset hvad du foretrækker, er alle spil med lynhurtig digital levering, så du er i gang med det samme.

 

Læs mere om Playgames.dk HER