Tweak News - Uge 15

Der er forår i luften og der er endnu et afsnit af Tweak News til jer. Vi har været et smut fordi ASRock, Intel, ny spiltrailer og meget andet spændende indhold.

Det er blevet mandag igen, og vi har et frisk afsnit af Tweak News klar til jer. Vi dækker nogen af nyhederne fra uge 15 inden for hardware, tech og gaming, så se med på YouTube. Uge 15, har budt på en stribe af spændende nyheder, og vi tager denne gang et kig på nyheden om Intel arbejder på en GPU til gaming, og den nye trailer til Walking Dead spillet. Vi sætter ligeledes lidt fokus på den nye  trailer til Walking Dead spillet, ASRocks lancering af AMD grafikkort og meget andet. 

 

Og husk at vi endnu engang har en giveaway med en lækker præmie på højkant. 

 

 

Dette afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

Playgames.dk:

 

Uanset om du sidder og mangler digital underholdning på PC, Mac, Xbox One eller Nintendo Switch, har Playgames.dk noget for dig. Lynhurtig digital levering af produktkoder til Steam, Origin, Uplay, Blizzard og et væld af de mindre digitale platforme.

 

Find det hele hos Playgames.dk HER