Tweak News - Uge 18 - GIVEAWAY

Tillykke! Det er mandag og det udløser et frisk afsnit af Tweak News. Denne uges afsnit tager os et smut forbi Nvidia's nye beslutning om deres GPP, God of War der sætter rekord og meget mere indenfor hardware, tech og gaming nyheder

Vi skyder gang i den første hele uge i maj med et frisk afsnit af Tweak News så I har mulighed for at blive opdateret på hardware, tech og gaming nyheder fra den forgangne uge. 

 

Den efterhånden faste tradition med giveaways fortsætter naturligvis, så der er god grund til at kigge fordi. 

 

Blandt nyhederne i denne uge, finder vi en nyhed om medieomsuste nVidia GPP, som efter alt at dømme droppes. Nvidia aflyser Geforce Partner Program, og dermed står vi som tilskuere tilbage med den underlig smag i munden, og en konkret forklaring på de ændrede planer, kommer nok tvivlsomt til overfladen fra nVidia.

 

Tweak News tager også et kig på God of War, som sælger som varmt brød. Siden release af God of War, har spillet solgt over 3.1 millioner eksemplarer af spillet, og dermed rekord for en eksklusiv PlayStation titel.

 

Læs også vores Test af God og War 

 

Dette og meget mer eer at finde i Tweak News - Uge 18. 

 

Se med på vores YouTube kanal, og husk at subscribe på vores kanal, og husk at trykke på klokken, så du er sikret headsup så snart vi lancerer nye videoer. 

 

 

Dette afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

Playgames.dk:

 

Uanset om du er til PC, Mac, Xbox One eller Switch; action, RPG eller strategi, har Playgames.dk noget for dig. Dansk webshop med lynhurtig digital levering af spil til Steam, Origin, Uplay, Blizzard, Nintendo eShop og en masse andre digitale platforme.

 

Find det hele hos Playgames HER