AUTHOR : Kenneth Johansen
PUBLISHED : 2018-05-28 10:59:34

Tweak News - Uge 21 - GIVEAWAY


Lige om lidt tager Kenneth til Taiwan for at dække Computex 2018. Inden vi når så langt i programmet, når vi lige endnu et afsnit af Tweak News

Computex nærmer sig med raske skridt, men vi når lige et enkelt afsnit mere af Tweak News ind inden dækningen fra Taipei tager over fra 4 juni. 

 

I dette afsnit sætter vi blandt andet fokus på det nye Battlefield V, som ikke har fået den bedste fødsel. På nuværende tidspunkt, har deres reveal trailer fået flere dislikes end like. 

 

Vi har også kigget i retning af den nye Razer Blade 15, Acer annoncerer nye kraftfuld gaming bærbar, EK Wateblocks med mere RGB og meget andet spændende.

 

Se med på vores YouTube kanal, og få et skud nyheder fra den forgangne ugen indenfor hardware, tech og gaming. 

 

 

Dette afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

Playgames.dk:

 

Playgames.dk har digitale spil til Steam, Origin, Uplay, Blizzard og en masse andre digitale platforme på PC og Mac. Er du mere til konsollerne, har de også et begrænset udvalg af spil til Nintendo Switch og Xbox One.

 

Find det hele hos Playgames HER

VORES PARTNERE

Synology
Olympus
Razer
MSI
Cooler Master
Cougar Gaming
Corsair
AMD
ASRock
Deepcool
Seasonic