computer

AUTHOR : Kenneth Johansen
PUBLISHED : 2018-06-11 10:28:00

Tweak News - Uge 23 - Computex Special


Computex 2018 er officielt pakket ned, og den sidste uge har været hektisk for alle på redaktionen. Dermed har en række opgaver været nedprioteret henover ugen med Computex, og indtil næste store event vi skal med til, GamesCom 218, vender vi tilbage i den gamle rutine.

Computex 2018 er officielt pakket ned, og den sidste uge har været hektisk for alle på redaktionen. Dermed har en række opgaver været nedprioteret henover ugen med Computex, og indtil næste store event vi skal med til, GamesCom 218, vender vi tilbage i den gamle rutine. Vi starter derfor ugen med et Computex Special af Tweak News, hvor vi samlet en smule op på vores rejse. 

 

Vi har stadig nogle videoer tilbage til jer fra turen, som vil komme i indeværende uge.

 

Tak for jeres kæmpe støtte. 

 

 

Dette afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

Playgames.dk:

 

Playgames.dk har digitale spil til Steam, Origin, Uplay, Blizzard og en masse andre digitale platforme på PC og Mac. Er du mere til konsollerne, har de også et begrænset udvalg af spil til Nintendo Switch og Xbox One.

 

Find det hele hos Playgames HER