computer

AUTHOR : Kenneth Johansen
PUBLISHED : 2018-06-25 11:36:00

Tweak News - Uge 25 - ny video mand og fed giveaway


Midsommer afsnit af Tweak News stod klar til indtagelse. Vi kigger blandt andet på Intels fyring af deres CEO, nyt indhold til PUBG, fokus på RAM priser og andre spændende nyheder fra den forgange uge.

Temaet for weekenden var uden tvivl præget af Sankt Hans over det ganske land, og tiltrods for længere tids tørke, har de fleste af os sikkert hygget med bål og dansk hygge. 

 

En ny uge er startet, og mandagen er vanen tro ensbetydende med et afsnit af Tweak News. 

Denne gang tager vi et kig på alt fra Intel der fyrer deres CEO, nyt indhold PUBG, Nvidia overvurderer efterspørgsel og meget andet.

 

Har Tweak.dk fået ny video specialist, eller er Kenneth kommet i version 2?

 

 

Dette afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

Playgames.dk:

 

Hos Playgames er lynhurtig kundeservice og endnu hurtigere levering i højsædet. Inden for få minutter kan du bestille og modtage dit digitale spil til PC, Mac, Xbox One og Nintendo Switch. Så er du er klar til at spille hundredvis af spil på Steam, Origin, Uplay, Nintendo eShop og mere med det samme.

 

Find det hele hos Playgames HER