Tweak News - Uge 26 med Creative giveaway

Endnu en brandvarm sommeruge startes med et afsnit af Tweak News, hvor vi blandt andet kigger på billigere grafikkort fra Nvidia.

Sommervarmen har for alvor taget greb om vores smukke land. Det skal dog ikke afholde os fra at producere super spændende kontekt til jer. Vi starter som altid med en omgang Tweak News, hvor vi blandt andet kigger på muligheden for billigere grafikkort fra Nvidia, Threadripper 2 priser og gaming nyt med sagsanlæg og hamsterhelte.

 

 

Dette afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

Playgames.dk:

 

Playgames.dk er en af Danmarks førende forhandlere af digitale spil til PC, Mac, Xbox One og nu også Nintendo Switch! Lynhurtig levering af spil som The Sims 4 Årstider til Origin, eller The Crew 2 til Uplay. Også Steam, Blizzard og en masse andre digitale platforme!

 

Find det hele hos Playgames HER