computer

AUTHOR : Kenneth Johansen
PUBLISHED : 2018-02-05 09:26:13

Tweak News - Uge 5


En bidende kold uge er skudt igang, og for at pynte lidt på de kolde temperature, bringer Tweak News en stak brandvarme nyheder og en giveaway med sig.

Det er mandag, og detudløser pr. automatik et nyt afsnit af vores Tweak.dk News. Vanen tro, hander det om alt det nye og spændende inden for gaming, hardware og tech, og vi har i dette afsnit sat mest fokus på gaming og kommende spiltitler. Vi vender også det meget medieomtalte cryptocurrency tog der blæser afsted, og er ved at dræne markedet for grafikkort m.v.

 

Se med på YouTube, når vi i samme omgang trækker vindere fra sidste uges konkurrence, og sætter gang i flere i samme boldgade.

 

 

Links til alle nyhederne kan findes i beskrivelsen under videoen på YouTube. 

 

Det her afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

JoyBuggy:

 

Vores mål er at blive Danmarks største digitale leverandør af spil og programmer. Vi skal være dit første valg, når det gælder indkøb af spil og software