Tweak News - Uge 6

Uge 6 starter med regn og rusk, som hører en februar til. Vi forsøger at kompensere med en omgang varme nyheder indenfor gaming og tech-verdenen, hvor vi blandt andet kommer en tur forbi Elon Musk og hans rumeventyr.

En ny uge i tech verdenen er rullet forbi Tweak redaktionen, og vi har et taget i kig på nogle af nyhederne fra sidste uge i endnu et afsnit af Tweak News. Foruden det friske pust af højaktuelle nyheder, så er vi vanen tro også klar med giveaways sammen med vores sponsorer. 

 

 

Links til alle nyhederne kan findes i beskrivelsen under videoen på YouTube. 

 

Det her afsnit af Tweak News er sponsoreret af:

 

Labtech Data:

Hos Labtech Data finder du kun IT specialister, som har bred viden om alt inden for IT og elektronik. Medarbejdernes passion for elektronik og IT, kommer til udtryk i den gode service og det høje vidensniveau. Uanset om du har en iPhone med flækket skærm eller en langsom computer, som ikke vil starte, står vores eksperter på spring for at hjælpe med dit elektronik problem.
 

Læs mere om Labtech Data

 

JoyBuggy:

 

Vores mål er at blive Danmarks største digitale leverandør af spil og programmer. Vi skal være dit første valg, når det gælder indkøb af spil og software