Android: Google annoncerer nye snapshot-funktioner

Google snapshot android
Hvis du bruger Assistant Snapshot-funktionen på din smartphone meget, er de nye snapshot-funktioner noget, du vil tage mod med kyshånd. Google har annonceret en masse nye funktioner, der kommer til Assistant Snapshot på Android, herunder en lettere måde at få adgang til snapshot.

For at få adgang til Assistant Snapshot før opdateringen, skulle du Google Assistant og trykke på indbakkeikonet nederst til venstre. Nu kan du blot bruge kommandoen ”Hey Google, vis mig min dag”. Dette åbner automatisk dit assistent-snapshot; tappe-funktionen er hermed elimineret.

Snapshot_ShowMeMyDay.gif

Bortset fra den nye opstart, kommer et par nye features til Assistent Snapshot i den nærmeste fremtid. Du kan snart se eventuelle kommende fødselsdage og helligdage i snapshot. Det bliver muligt at trykke på fødselsdagspåmindelsen for at få foreslåede handlinger. Her vil du få mulighed for at ringe til personen eller sende en besked. Desuden justeres snapshotet efter tidspunktet på dagen, og hvordan du interagerer med assistenten, hvilket gør det mere proaktivt.

Derudover tilføjer Google anbefalinger til opskrifter, podcasts og restauranter i nærheden til Assistant Snapshots. Disse anbefalinger vil være baseret på dine vaner og hvad du kan lide og vil løbende blive skræddersyet til dig.

Den nye stemmekommando til lancering af assistent-snapshots er allerede tilgængelig for brugere, der har indstillet deres assistent-sprog til engelsk. Google siger også, at funktionen vil blive rullet ud for brugere, der har andre standardsprog til deres assistenter.


Source  & Image credit:

Google