CES 2021 bliver et digitalt event

phanteks-ces2019
Vi har allerede pakket kufferten ud forud for den officielle annoncering. CES 2020 var sandsynligvis en af de sidste store tech-udstillinger i 2020, der faktisk blev afholdt som et fysisk event. Dette var før coronavirus-pandemien virkelig eksploderede, hvilket førte til, at andre begivenheder som MWC 2020 blev annulleret. Arrangørerne bag CES havde oprindeligt planlagt at afholde et fysk arrangementet i 2021, men det ser ud til, at disse planer siden er ændret.

Vanen tro, deltager Tweak.dk altid på disse events, men rejsebudgettet må gå til redaktionsfester i denne omgang.

Ifølge en annoncering fra Consumer Technology Association vil CES 2021 være en digital oplevelse. Dette betyder, at begivenheden ikke afholdes som vi kender det. En trist udvikling set med journalistiske øjne, men det rette at gøre rent sundhedsmæssigt. Aflysningen åbner dog for mange flere øjne på CES 2021, da meget vil transmitteres digitalt, så flere har mulighed for at følge med på afstand.

Det vil også give mindre virksomheder og brands en bedre chance for at konkurrere om offentlighedens opmærksomhed.’

Ifølge arrangørerne forlyder det, “The new format will allow participants to hear from technology innovators, see cutting-edge technologies and the latest product launches, and engage with global brands and startups from around the world.”

CES 2021 afholdes fra den 6. til den 9. januar 2021. Vi er ikke helt sikre på, hvordan dette vil løbe af staben på nuværende tidspunkt, men vi forventer flere detaljer følge i de kommende måneder.