Corsair opkøber Origin PC

2019-07-24-image-13
Corsair har annonceret overtagelsen af Origin PC, og forklarede i samme omgang, at Origin PC vil forblive et separat mærke under sin egen paraply og vil fortsætte med at operere ud fra sine kontorer i Miami, Florida.


Alle eksisterende garantier, køb og support forbliver intakte trods skift i ejerkredsen. Corsair vil også fortsat tilbyde sin egen serie af mærke Vengeance PC, Corsair One og Corsair One Pro gaming pc'er.

“Big news out of the boutique PC industry today as gaming peripheral maker Corsair has acquired custom PC builder Origin PC”

Økonomiske vilkår for overtagelsen blev ikke delt.

Corsairs grundlægger og administrerende direktør Andy Paul sagde, at med gaming-pc-markedet, der fortsætter med at ekspandere, når et stigende antal spillere foretager springet fra konsol til pc, ville de gøre hvad de kan for at nå kunder i blandt andet Nordamerika, der foretrækker at købe, snarere end at bygge, deres system selv.

Origin PC’s direktør Kevin Wasielewski forklarede i samme omgang, at Corsair er en fantastisk partner til at hjælpe med at føre firmaet i den rigtige retning, og kendt for at skabe kvalitetsprodukter med høj ydeevne, der fuldt ud er i overensstemmelse med Origin PC.

Corsair vil integrere sin iCUE software i Origin pc'er og stille sine nyligt annoncerede Hydro X serie kølingløsninger til rådighed i udvalgte Origin PC systemer. Hydro X serien er på nuværende tidspunkt til test på Tweak.dk i en special edition, som kun få medier globalt har fået.

Tidligere i denne uge markerede Origin PC sit 10 års jubilæum med Big O 2.0, en custom build, der kombinerer en PlayStation 4 Pro, en Xbox One X, en Nintendo Switch og en avanceret gaming pc i et enkelt kabinet.

2019-07-22-image-2.jpg

Mere information om erhvervelsen findes i Origin's FAQ.