Endelig! Gmail til iOS får dark mode

dark mode til iphone og ipad lanceret
Dark Mode fyldte tidligere meget i gadebilledet, og populariteten er bestemt ikke aftagende. Der er stadig hængepartier på visse produkter og apps med hensyn til migration af dark mode. En sådan app var blandt andet Gmail. Dette er nu ændret fra dags dato.


Mens der var/er fine løsninger, der får appen til at kunne håndtere det mørke tema, har Google officielt besluttet, at rulle dark mode ud til offentligheden. Det betyder med andre ord, at Gmail til iOS nu endelig har dark mode, en af de mest hypede funktioner, der har været undervejs i lang tid.

Gmail til iOS er tilgængeligt i App Store til iPhone og iPad, og du kan downloade det lige nu gratis. Dagens opdatering til appen bringer en systemdækket mørk tilstand til tabletten, der debuterede med iOS 13 sidste efterår. Hvis du bruger Gmail på din iPhone eller iPad i stedet for Apples Mail-app, er du også dækket ind.

I henhold til frigivelsesnotaterne fra Gmail-appen i App Store, nævnes ikke understøttelse til Dark Mode. Den nævner kun offline support til Gmail's søgning, som giver brugerne mulighed for at søge e-mails, selv uden en internetforbindelse.

Hvis du ikke kender teknikken til at slå Dark Mode til eller fra i Gmail, er aktiveringen temmelig enkel. Alt hvad du skal gøre er at starte Kontrolcenter og aktivere den mørke tilstand. Du kan også gøre det gennem Indstillingerne. Når du gør det, skifter Gmail automatisk fra lys til mørkt tema. 

Dark Mode sparer strøm på alle OLED-enheder, og det vil også bidrage til en meget behagelig oplevelse, især om natten. Andre apps, der understøtter Dark Mode, skifter også, når du tænder for Dark Mode fra Kontrolcenter.

Hvis du endnu ikke har funktionen tilgængelige på din iPhone eller iPad, kan du prøve at opdatere appen manuelt fra App Store, hvis du ikke har valgt automatiske opdateringer.


Source & Image credit:

Google


Powered by Froala Editor