Få Windows 10 maj opdateringen før alle andre

microsoft logo internetproblemer (1)
Hvis du ikke kan vente til Windows 10 maj opdateringen officielt er tilgængelig, kan du bruge disse trin til at få tidlig adgang til Windows 10 version 2004.


Med officiel bekræftelse af lanceringsdatoen for Windows 10 version 2004, er kapløbet om at komme først til fadet startet. 

Windows 10 maj 2020 opdatering (version 2004) til Windows 10 forventes at begynde udrulningen i de kommende uger, men hvis du ikke kan vente, kan du opgradere til final version, før alle andre, hvis du vel og mærke bruger Windows Insider-programmet.

Windows Insider programmet giver dig mulighed for at følge udviklingsprocessen for nye versioner af Windows 10 fra tre forskellige officielle ringe, inklusiv Fast, Slow og Release Preview, der hver har forskellige niveauer af test-ringe.

Eksempler, der er tilgængelige i Fast ring, inkluderer funktioner og forbedringer, der kommer til fremtidige udgivelser, men disse er ikke bundet til en bestemt version af Windows 10. Slow ring indeholder de ændringer, der forventes at komme i den næste funktionsopdatering, men her vil man skulle forvente en del bugs og funktioner fungerer muligvis ikke som tilsigtet.

Release preview er den ring, der er designet til at teste rettelser, drivere og apps, men nye versioner af Windows 10 er nødt til at gennemgå hver ring i programmet, hvilket betyder, at så snart version 2004 er klar, vil den være tilgængelig i denne ring. Normalt sker dette et par dage, før funktionsopdateringen bliver tilgængelig for alle.

I denne Windows 10 guide leder vi dig gennem trinnene til at downloade den endelige udgivelse af maj 2020-opdateringen.

Advarsel: Dette er en venlig påmindelse om, at ændring af en installation kan påvirke din nuværende Windows 10 opsætning negativt. Det anbefales at lave en midlertidig fuld sikkerhedskopi af din pc, før du fortsætter.  

Oprindeligt afprøver Microsoft kun maj 2020 opdateringen i en lille gruppe af testere. Hvis du vil hente opdateringen med det samme, skal du klikke på knappen Kontroller for opdateringer i Windows Update, efter at du er tilmeldt ringen til Release Preview. Hvis du bruger Windows Mixed Reality, anbefaler virksomheden endvidere at vente lidt længere med at downloade opdateringen, fordi oplevelsen ikke fungerer korrekt endnu.

Sådan installeres opdateringen fra maj 2020 ved hjælp af Windows Insider-programmet

Selvom versionerne, der er tilgængelige gennem Release Preview ring, betragtes som final, skal du huske, at denne ring af Windows Insider-programmet er beregnet til at overvåge og opdage mulige problemer, før funktionen opdateres til forbrugere. Dette betyder, at der stadig er chancer for at støde på fejl og bugs, når du opgraderer fra dette niveau.

Hvis du vil tilmelde en enhed i Windows Insider-programmet for at få tidlig adgang til maj 2020-opdateringen, skal du bruge disse trin:

1. Åbn indstillinger.

2. Klik på Opdatering & sikkerhed.

3. Klik på Windows Insider Program.

4. Klik på knappen Kom i gang/Get started.

5. Vælg Opret link til en Windows-Insider-konto.

6. Vælg din Microsoft-konto på listen.

7. Klik på knappen Fortsæt.

8. Under afsnittet "Vælg dine Insider-indstillinger" skal du vælge indstillingen Release Preview.

RELEASE PREVIEW.JPG

9. Klik på Bekræft.

10. Klik på knappen Bekræft endnu en gang for at acceptere betingelserne.

11. Vælg Genstart

Når du har gennemført trinnene, downloades og installeres maj 2020 opdateringen automatisk gennem Windows Update.