Få Windows 10 november 2019 opdatering allerede nu

getmedia
Microsoft har lagt sidste hånd næste version af deres desktop-operativsystem. Officiel udgivelse af Windows 10 1909 er programsat til november uden nogen eksakt dato er sat.


Windows 10. november 2019 opdateringen eller version 1909, bringer et fornyet fokus på præstationsforbedringer og stabilitet og medfører ikke større ændringer til operativsystemet.

Efter de sidste par fejlbefængte Windows 10 opdateringer, der medbragte en næsten uendelig liste over fejl og irritationsmomenter for brugerne, lovede Microsoft, at levere næste opdatering som en månedlig kumulativ opdatering i et forsøg på ikke at forårsage forstyrrelser under installationsprocessen.

Tiden må derfor vise, om Microsoft holder ord, og hvor meget Microsoft har fået styr på udviklingen og kvalitetstesten af version 1909.

Du kan nu installere Windows 10 november 2019 opdateringen - hvis du tilmelder dig Insider-programmet. Virksomheden sender muligvis nogle kumulative opdateringer ud i kølvandet på version 1909, men Build 18363.418 er sidste opdatering i november 2019.

Hvis du ikke ønsker at vente på den offentlige udgivelse

Vi linker til den trinvise proces via wccftech


Kilde & Image credit:

Wccftech