Facebook gør det nu nemmere at slette gamle indlæg

facebook-logo
Facebooks nye Manage Activity værktøj til at administrere aktivitet giver dig mulighed for nemmere at slette dine gamle Facebook indlæg.


Hvis du har en masse pinlige gamle Facebook indlæg (og hvem har ikke det ikke?), gør den sociale netværksgigant det nu lettere at slette dem, individuelt og i det de selv omtaler som bulk batch. Facebook udruller et nyt værktøj kaldet Manage Activity for at give brugerne mulighed for at "curate your presence on Facebook to more accurately reflect who you are today" fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Med den nye Manage Activity funktion, kan du nu administrere alle dine nuværende og især gamle indlæg, som måske ikke vil passe godt ind i din Facebookprofil anno 2020.

Du kan se en video om Manage Activity HER

Manage Activity åbner for at administrere indlæg og bruge filtre til at søge efter indlæg fra bestemte datointervaller, der nævner bestemte personer eller af en bestemt indholdstype. Du skal ikke længere manuelt rulle gennem dine Facebook feeds for at finde uheldige indlæg.

image credit facebook manage activity.webp

Derefter kan brugere slette indlæggene individuelt eller i en stor udvalgt pulje. Der er også muligheden for at arkivere indlæg, så de er kun synlige for dig selv. Slettede indlæg ryger i papirkurven, hvor de bliver i 30 dage, hvorefter de slettes permanent eller kan gendannes af dig selv.

Gamle opslag på sociale medier, er før set have uheldig påvirkning såsom ved jobsøgning. Selv hvis indholdet virker uskadeligt, kan en uhensigtsmæssig vittighed eller opslag på Facebook eller sociale medier, være grunden til, at en arbejdsgiver ikke ansætter dig - eller fyrer dig. 

Facebook har længe været udsat for kritik om privatlivsstandarder, og der er løbende gjort mindre eller større tiltag for at give forbrugerne mere råderet over eget indhold. Det er netop en af strategierne med lanceringen af Manage Activity. 

Manage Activity vil begynde udrulningen fra i dag på Facebook-mobilappen. Herefter vil et bredere publikum modtage opdateringen på både mobilappen og desktop-versionen af Facebook.


Source & Image credit:

Facebook, Bgr, Pickpik