Facebooks nye Messenger app til Windows 10 lækket

Messenger-leak
Facebook Messenger, som er en af de mest populære meddelelsesplatforme i verden, får en ny app til Windows 10. Facebook planlægger at tilbyde den nye desktop-klient via sin egen webside og såvel som Microsoft Store, så du kan få adgang til alle af dine meddelelser fra din Windows 10-enhed.


Ifølge Facebook frigives Messenger-desktop-appen på et tidspunkt i indeværende år.

Forud for udgivelsen har et nyt leak afsløret, hvad vi kan forvente af Facebooks nye app til Microsofts platform.

Den nuværende Facebook Messenger app til Windows 10 har mindre problemer, og flere nøglefunktioner mangler. Med den nye app håber Facebook at løse problemerne og tilbyde en bedre messaging-oplevelse. For eksempel giver den nydesignede Messenger-app understøttelse af dark mode og grå farvetemaer og evnen til permanent at slette leverede meddelelser.

Du kan også sende filer eller gå i fuldskærmstilstand for at læse samtalerne, se billeder og videoer. Det leveres med andre funktioner, der er tilgængelige på Android og iOS, herunder muligheden for at skjule chats og nye humørikoner.

Det er værd at bemærke, at grænsefladen stort set er uændret, og appen ligner den nuværende Windows 10-app. Imidlertid er appen nu drevet af Electron, og den tilbyder meget bedre ydelse sammenlignet med den nuværende app.

Electron er udviklet til at arbejde på tværs af flere platforme, så du kan forvente, at appen bliver opdateret regelmæssigt.


Kilde & Image credit:

Facebook