Google Chrome: Nu kan du snart planlægge downloads

AjyYr8oiZwBtBMJBuxprkE-970-80
Evnen til at kunne planlægge downloads er en af de mest værdsatte funktioner hos download-administratorer. I et forsøg på at gøre downloads mere alsidig, udvides Google Chrome nu med en downloadplanlægning funktion på Android.

Rapporteret af Techdows, kalder Google funktionen "Download Later". Som navnet antyder, vil du være i stand til at vælge en dato og et tidspunkt for at downloade dine filer. På denne måde behøver du ikke at installere en dedikeret downloadadministrator på din enhed til planlægning af dine downloads.

I sin nuværende tilstand findes Download Later bag et Chrome-flag i den seneste Canary-version af Google Chrome. Du kan starte funktionen ved at aktivere “Enable download later” og “Show download later dialog on WiFi” flags. Når du har aktiveret det, skal du bare genstarte browseren.

Når du prøver at downloade en fil, når funktionen er aktiveret, bliver du adspurgt, om du er interesseret i at planlægge download. En dato og klokkeslæt funktion dukker op, som du kan bruge til at planlægge i overensstemmelse hermed.

android, google chome planlæg download flags.JPG

Som du kan se på billedet herunder, fungerer funktionen som tilsigtet, i det mindste på Chrome Canary version 86.0.4207.0. Husk, at du skal aktivere begge flag for, at funktionens brugergrænseflade vises.

download chrome google flags download planlægning.webp

Image fra flags

Det er stadig uvis, om ”Download Later” bliver integreret i den stabile version af Chrome på Android. Hvis det sker, vil det hjælpe brugere der ikke ønsker at downloade en dedikeret download-manager bare for at planlægge downloads.