Instagram får Giphy integration

giphy opkøbt af Facebook
Facebook har erhvervet Giphy for $ 400 millioner og Instagram vil integrere det direkte i sin service.


Keder de mere sædvanlige filtre på Instagram dig, vil du sandsynligvis glædes over, at fotodelingstjenesten vil få en massiv opgradering i videoafdelingen på Instagram. Facebook har erhvervet den animerede billedplatform Giphy for $ 400 millioner.

Hvad betyder denne aftale? Ifølge Axios, der først rapporterede om aftalen, forventes Giphy "is expected to retain its own branding, with its primary integration to come via Facebook's Instagram platform."agram-platform."

Ifølge et indlæg på Facebook planlægger virksomheden at integrere Giphy-biblioteket direkte i Instagram og dets andre apps. Som Facebook selv omtaler, kommer 50% af Giphys trafik allerede fra virksomhedens apps, og halvdelen af det samlede stammer fra Instagram. Så at flette Giphy ind på Instagram-appen virker som et logisk næste trin.

Vil Giphy, som vi kender det, ophøre med at eksistere? Facebook hævder, at folk stadig vil være i stand til at uploade GIFs, og udviklere og API-partnere vil fortsat have den samme adgang til Giphys API'er"

CNBC skriver om Facebooks opkøb af Giphy, at Facebook allerede bruger Apple Giphy-billeder i iMessage, Både Slack og Twitter integrerer også Giphy med deres egne apps.