Intels Ghost Canyon NUC præsenteret på CES 2020

ces2020-intel-nuc-9-extreme
Intels Ghost Canyon NUC kan udstyres med et full-size grafikkort, hvilket er en imponerende bedrift set ud fra den fysiske størrelse på Ghost Canyon NUC fra Intel-lejren.


En af årsagerne til størstedelen af vores gaming computere har en tendens til at være af ret stor fysisk format, er typisk på grund af ønsket om at have en computer med godt airflow samt muligheden for at spække den med alverdens fedt hardware. Herunder et full-size grafikkort som kan tilbyde smæk for skillingerne og lækker eye candy i spil. 

ces_promo.png

Er du ikke fan af disse voluminøse gaming-rigs, og jagter en mindre og mere minimalistisk gamer computer, skal der normalt indgå kompromiser, især i GPU-afdelingen.

intel-nuc-9-extreme-ces-2020.jpg

Den gode nyhed er, at hvis du vil have det bedste fra begge verdener, har Intel nu præsenteret et godt bud på omtalt med annonceringen af deres nyeste Ghost Canyon NUC (også kendt som Intel NUC 9 Extreme). Mens NUC'er ikke er nyt under solen, er det, der gør Ghost Canyon NUC så unik, at der denne gang er tale om en opgraderbar NUC, hvor du nu ikke bare har mulighed for at opgradere processoren, men også tilbydes muligheden for at montere et grafikkort i fuld størrelse, som vi typisk kender fra vores stationære computere.

intel-ghostcanyonnuc-1.jpg

Dette betyder, at Ghost Canyon NUC til trods for sin lille formfaktorhensyn, kan være med til bord med de store drenge i klassen, når det kommer til performance, hvilket også gør den ideel til transport rundt til LAN-fester med videre.

Intel sender Ghost Canyon NUC i handlen i marts, hvor barebone-systemet vil prissættes fra en startpris på $ 1.250, og ende ved $ 1.700 for flagskibsmodellen med en Core i9-model.


Source & Image credit:

Intel