Massive Google serverproblemer registreret

Google serverproblemer 20 august
Google har det sidste døgns tid haft massive serverproblemer, som har påvirket en række google services. Problemerne inkluderer fejl på Gmail, Drive, Keep, Docs, Meet, Chat, Voice, og Groups.

[Opdateret 20-8 17:25]

Googler melder en rettelse på vej, som forhåbenligt løser problemerne.


Google har problemer med sine servere, da flere tjenester synes delvist ødelagt lige nu. Blandt de mest udbredte fejl er, at brugerne ikke kan sende e-mails via Gmail i øjeblikket med tusinder af rapporter på DownDetector.com. Der er også rapporter om, at nogle ikke er i stand til at uploade filer til Drive. Google bemærker selv på sit G Suite Status Dashboard, at der er yderligere problemer med Docs, Meet og Voice.

Senest føjede Google Chat, Keep og Groups til listen over ramte tjenester.

Google anerkendte først problemerne omkring kl. 22.30 PST, men rapporterne om fejl dukkede op længe inden, og klagerne strømmer stadig ind. Virksomheden opdaterede sit Dashboard kl. 23 PST og forklarede, at de stadig arbejder med problemerne, og at de vil give en opdatering kl. 1 am PST. Google har lige tilføjet Chat, Keep og Groups på listen, så uanset hvilke problemer virksomheden oplever, ser det ud til, at de spreder sig.

Nedenstående liste giver et overblik over nogle af de berørte Google tjenester:

Google serverproblemer 20 august 2020.png

Vi holder dig løbende orienteret….

 
Source & Image credit:

Google