Microsoft bekræfter: Update giver langsom opstart

15533847633_03e4b24d43 (1)
Efter et hav af klager har Microsoft officielt anderkendt, at Windows 10 kan opleve langsom opstart grundet opdatering KB4559309.

I juni implementerede Microsoft en kumulative opdatering, KB4559309, der bragte den nye Chromium-drevne Edge-browser til Windows 10 brugere og erstattede den gamle EdgeHTML Edge browser.

Desværre, efter at have leveret en markant hurtigere browser, syntes opdateringen også at svække på andre områder. Windows 10 brugere klager over ydelsesproblemer, med langsomme opstartstider, langsom indlæsning af apps og visse websider, der indlæses langsomt.

Via Microsoft Answers har en moderator endelig bekræftet, at Microsoft Edge-teamet i øjeblikket er i færd med at undersøge problemet.

Nathan Roberts  Microsoft Answer forum.JPG

En nem løsning til problemer med kumulativer opdateringer er normalt blot at afinstallere dem, men i dette tilfælde vil afinstallationsprocessen fejle. Det ser ud til, at den eneste måde at slippe af med KB4559309 er at udføre en systemgendannelse.

Hvis du endnu ikke har modtaget KB4559309, kan du ironisk nok undgå det ved blot at downloade den nye Edge-browser, som blokerer installationen.

https://tweak.dk/computer/ny-edge-til-windows-7-frigivet-via-windows-update

Læs også: Microsofts Edge browser frigivet: Alt du skal vide

https://tweak.dk/computer/microsofts-edge-browser-frigivet:-alt-du-skal-vide