Microsoft Bing frigiver COVID-19 tracker

Google communications
Microsoft Bing har lanceret en COVID-19 tracker for stationære og mobile enheder. Der er masser af coronavirus tracking maps på markedet, men det nyeste værktøj fra Microsoft inkluderer ekstra funktioner, der holder brugerne ajour med de nyeste oplysninger om virusspredningen. Bing tracker-dashboard (bing.com/covid) henter sine samlede data fra kilder, herunder Verdenssundhedsorganisationen (WHO), US Centers for Disease Control and Prevention (CDC), og European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC).

Mens der er flere online trackere tilgængelige, såsom denne tracker fra Johns Hopkins University, er Microsofts nyttig til at målrettet for mere information om situationen på nøje udvalgte lokationer. Ved at klikke på et land, vises antallet af bekræftede, aktive, raske og døde sammen med flere lokale nyhedsartikler og videoer. Det er også en af de mere mobilvenlige trackere på markedet. Du kan læse mere her om bing.com/covid trackeren

"Lots of Bing folks worked (from home) this past week to create a mapping and authoritative news resource for COVID19 info," skriver Michael Schechter, General Manager hos Bing Growth og Distribution hos Microsoft.

I weekenden annoncerede præsident Trump, at Google er i færd med at oprette et websted, der er fokuseret på COVID-19. Men det viste sig, at et lille datterselskab af Alphabet kaldet Verily, var aktøren, der var tovholder for webstedet, som er i de meget tidlige stadier af udviklingen.

Google communications.JPG


Source & Image credit:

Johns Hopkins University, Google, ZDNet, pxhere