Microsoft frigiver Defender Antivirus til Android

WindowsDefender-580x358
Microsoft har lagt meget arbejde i at gøre Windows Defender til en levedygtig konkurrent på antivirusmarkedet, og nu udvider virksomheden sin rækkevidde. Selvom ikke alle kan bruge det endnu, har virksomheden frigivet Windows Defender til Android.

Du kan finde Defender-appen i Google Play Store, selvom den er offentliggjort under navnet "Microsoft Defender", da den ikke specifikt er til Windows.

Defender Antivirus til Android har ikke noget prisskilt med sig, men til trods for det, er Defender Antivirus til Android ikke gratis. Du har brug for en Microsoft 365 E5-licens for at bruge den, da den er designet til at beskytte forretningsbrugere mod online trusler.

indsæt

Hvis du prøver at downloade og bruge appen, resulterer det i en fejlmeddelelse, der omtaler, at du skal bruge Intune Company Portal til at tilmelde din enhed til en organisation.


Microsofts push for at folk skal bruge Defender

Mens Microsoft Defender til Android kun er til forretningsbrug på nuværende tidspunkt, er der en god chance for, at virksomheden i fremtiden vil udvide sin brugerbase til almindelige forbrugere. Når alt kommer til alt presser Microsoft i øjeblikket hårdt på for at implementere sin antivirus-løsning på så mange systemer som muligt.

Microsoft annoncerede også for kort tid siden, at vi også kan bruge Microsoft Defender på Linux. Vi så også Microsoft lancere Windows Defender appen til macOS.

Da Defender nu listes i Google Play Store, er det tydelige tegn på, at Microsoft ønsker at gøre sit antivirusprogram tilgængeligt på alle systemer. 

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at Microsoft ønsker at prøve lykken på andre markeder.
Når alt kommer til alt er Defender genopstået fra sin knap så heldige fortid for at blive et af de bedste antivirusprogrammer til Windows.

Det er dog ikke længe siden det kom fra, at Microsoft ville tvinge os til at bruge Windows Defender