Microsoft løser File Explorer fejl på Windows 10

439px-Microsoft_logo.svg (1) (1) (1) (1)
Windows 10's november 2019 opdatering, også kendt som version 1909, er en servicepack-lignende-opdatering med rettelser og forbedringer. Efterfølgende har det dog vist sig, at november 2019 opdateringen langt fra er fejlfri, og har sendt et hav af problemer ud til slutbrugerne med Windows 10 installeret.


Blandt stakken af problemer forbundet til de seneste Windows 10 opdateringer, finder vi i bugs i Stifinder/File Explorer. 

Mange brugere melder om irriterende problemer med søgefeltet efter installation af Windows 10 november 2019 opdateringen. Microsoft forklarede sammen med frigivelsen, at n opdateringen inkluderer en ny funktion, der tilføjer online-resultater fra tjenester som OneDrive til File Explorer's søgefelt, og det muliggør også forslag i søgefeltet.

Nu synes mange brugere at konkludere, at Microsoft sendte problemerne ind i systemet, da de integrerede deres nye søgeoplevelse. Efter at have udsat programrettelsen i næsten to måneder, har Microsoft endelig frigivet Windows 10 KB4532695 med fix til alle problemer forbundet med File Explorer og Kontrolpanelet.

I medfølgende changelog noterer Microsoft, at opdateringen frigivet 28. januar, retter et problem, der forhindrer File Explorer's søgelinie i at modtage brugerinput. En anden fejl meldes løst, der forhindrede alle i at indsætte kopieret tekst i søgefeltet via musens højreklik funktion.

Microsofts Windows Insider-team var allerede opmærksomme på File Explorer problemerne, og de rettede det i beta Build 19013, som blev frigivet den 29. oktober, men Microsoft sendte officielt november 2019 opdateringen med denne fejl den 12. november, hvilket tilsyneladende skabte kaos for slutbrugerne.

Windows 10 opdateringen med nyeste File Explorer fix rulles i øjeblikket ud, og vil fremkomme til alle, der manuelt tjekker for opdateringer. Hvis du ikke ønsker at installere denne særlige opdatering, kan du løse problemer forbundet med File Explorer med kommende februar Patch Tuesday udgivelse.


Source & Image credit:

Microsoft