Microsoft stopper support til Internet Explorer

logo ie microsoft stopper uspport i november
Fra november 2020 stopper Microsoft support til Internet Explorer. Microsoft fjernede for nylig muligheden for automatisk at opdatere drivere via Enhedshåndteringen. En beslutning, der ikke er faldet i god jord hos brugerme. Nu har virksomheden afsløret sine planer om at afslutte support til Internet Explorer 11 og den ældre version af Edge.

Microsoft annoncerede denne ændring på Microsoft Tech Community Blog og sagde: 

“Today, we’re announcing that Microsoft 365 apps and services will no longer support Internet Explorer 11 (IE 11) by this time next year.

Beginning November 30, 2020, the Microsoft Teams web app will no longer support IE 11.

Beginning August 17, 2021, the remaining Microsoft 365 apps and services will no longer support IE 11.”

I samme omgang forklarede virksomheden, at Microsoft 365 efter denne skæringsdato ikke vil fungerer korrekt med disse browsere. Microsoft 365 vil enten have begrænsede funktionalitet, eller helt stoppe med at fungere.

Uanset hvad er det et tegn på, at Microsoft ikke længere ønsker at holde sine ældre browsere i live.Derfor dropper Microsoft Internet Explorer browseren

Hvis du har fulgt udviklingen af Microsoft Edge, vil virksomhedens beslutning ikke komme som nogen overraskelse.

Når alt kommer til alt har Microsoft knoklet indædt med at forny Microsoft Edge til at være en stærk konkurrent for Chrome og Firefox.

Microsoft begyndte sit push, da de frigav Chromium-versionen af Edge. Siden da har virksomheden opdateret med alle de nødvendige værktøjer til at forme en moderne browser. Efterfølgende vil Microsoft gøre den nye version af Edge til en core feature i Windows 10.

 

Source & Image credit:

Microsoft