Microsofts moderne ikoner vises nu i Windows 10

Nye Windows ikoner 2019
I et forsøg på at forny deres produktikoner helt, meddelte Microsoft allerede i december, at de ville begynde at redesigne over 100 Windows-produktikoner. Virksomheden har siden da arbejdet på at modernisere Windows-ikonerne, og nu ser det ud til, at virksomheden er ganske tæt på at frigive dem til offentligheden.


Ifølge en Reddit-bruger, u / MSFTBear, er Microsoft begyndt at skubbe de redesignede produktikoner ud på Windows 10 proceslinjen. Disse redesignede ikoner er baseret på Microsofts Fluent Design System, og i øjeblikket vises de nu kun på proceslinjen.

Desværre er disse ikoner kun tilgængelige for Windows Insiders på nuværende tidspunkt, der afvikler nyeste Insider Build. Hvad endnu værre er, at Microsoft ikke udruller alle moderne ikoner på én gang. For eksempel forbliver Windows Start-logoet uændret. Men sandsynligvis vil alle moderne ikoner være tilgængelige for Windows Insiders inden for en uge eller to.

Modern-Windows-logo-udrulles-til-windows-10.png

Microsoft ønsker sandsynligvis at modtage feedback på disse nye moderne ikoner fra Insiders, hvorefter potentielle ændringer kan foretages baseret på feedback. Herefter vil virksomheden skubbe disse ikoner til alle brugere.

Det står imidlertid ikke klart, om Microsofts moderne ikoner vil være tilgængelige for brugere, der har Windows 10 19H2 opdateringen eller ældre installeret. 

Vi venter også på, at Microsoft offentliggør en officiel pressemeddelelse om lanceringen af disse moderne ikoner, hvor vi formoder informationer om, hvem der modtager disse vil fremgå.


Source & Image credit:

Microsoft, Reddit