Nu kan du beta teste Microsofts nye Chromium Edge

edge-chromium
Selvom variation og valgmuligheder normalt er en god ting, kan dette undertiden også skabe problemer. For eksempel er der forskellige browsere på markedet i dag, men de er alle bygget forskelligt, hvilket betyder, at når det kommer til kompatibilitet, er der visse ting, der fungerer for nogle browsere og visse ting, der ikke vil.


Dette er grunden til, at Microsoft tidligere havde annonceret, at de vil refreshe deres Edge browser baseret på Googles Chromium platformen. Hvis du er interesseret i at se, hvordan Edge kunne være, hvis det var bygget på Chromium, er du heldig. Microsoft har besluttet at gøre browseren tilgængelig til betatest.

Det er ikke første gang, at Microsoft frigiver sin Chromium baserede Edge browser til test. I modsætning til tidligere tests, der var mere eksperimentelle, ser denne nye beta build ud til at være stabil nok til, at brugerne ikke burde opleve de store problemer forbundet med en beta test. Der vil naturligvis stadig kunne opleves bugs med videre.

“It’s ready for people to install and use as an ‘everyday browser.’ Beyond the data we also hear a bunch of people saying directly, ‘this is so good, you guys should take it to beta… it’s more stable than we would have expected from a dev or Canary” fortæller Joe Belfiore, CVP of Microsoft Windows Experiences.

Fristes du over evne, kan du besøge Microsofts web for at læse mere.