Nu kan du downloade Windows 10 2004 ISO: Guide

microsoft-windows-update (1)
Microsoft meddelte i sidste uge, at Windows 10 2004 build 19041.207 bliver den endelige RTM-version og vil blive frigivet næste måned som Windows 10 maj 2020 Update. For dem, der vil downloade en ISO og udføre en ren installation af Windows 10 2004, før den frigives, kan med fordel læse denne guide og bruger følgende instruktioner.


For dem, der ikke er bekendt med et ISO-images, er de hvad man omtaler som sector-by-sector kopier af en DVD, der er gemt som en disk image fil. Denne ISO-fil kan derefter skrives eller brændes til en anden DVD for at oprette en kopi af originalen, mounted som et drevbogstav i Windows eller udtrækkes af et program som 7-Zip for at få adgang til filerne deri.

Da metoden beskrevet nedenfor giver dig mulighed for at oprette et Windows 10 2004 build, vil det ikke være den seneste version, før du kører en Windows Update efter installationen er fuldført.

På grund af dette opdaterer vi denne artikel med forskellige instruktioner, når den endelige RTM ISO bliver tilgængelig til download og i sidste ende frigives officielt.


Sådan downloader du en Windows 10 2004 ISO

Eftersom opdateringen i maj 2020 ikke er blevet frigivet endnu, skal du downloade Windows 10 2004 ISO fra Windows Insider webstedet.

Før du kan gøre det, skal du først registrerer dig i Windows Insider programmet.

Deltagelse i Insider-programmet koster ikke noget og giver dig mulighed for at få preview adgang til de kommende Windows 10 builds. Det giver dig også mulighed for at downloade Windows 10 ISO'er til de nyeste eller næsten nyeste Windows 10 versioner, der udvikles.

I denne guide gennemgår vi processen med at oprette dig i Windows Insider programmet

Når det er gjort, skal du sørge for, at du er logget ind på din Windows-konto og gå til siden Windows Insider Preview Downloads.

Scroll ned på denne side, indtil du ser et afsnit med titlen ”Vælg version” via rullepanelet og vælg "Windows 10 Insider Preview (SLOW) - Build 19041". Tryk derefter på knappen Bekræft.

Webstedet beder dig nu om at vælge dit sprog og derefter skal du trykke på knappen Bekræft.

Endelig vil webstedet præsentere to download-links, der udløber inden for 24 timer. Vælg den version af Windows 10, du gerne vil downloade. For de fleste er dette 64-bit download.

Når du klikker på download-linket, downloades en 5GB ISO-fil til din computer. Dette tager tid afhængigt af din internetforbindelse.

Hvad skal du gøre med ISO filen?

Nu, hvor du har downloadet ISO filen, kan du bruge den til at udføre en opgradering af dit eksisterende Windows 10 operativsystem eller udføre en ren installation af Windows 10 2004 til en ny pc. For en ren installation skal du have en Windows 10 produktnøgle tilgængelig.

Windows 10 2004 opdatering.JPG

Inden du bruger ISO-filen, skal du først brænde den til en tom DVD. Du kan derefter oprette et bootable USB-drev fra ISO’en og bruge det til at installere operativsystemet.

Det skal dog bemærkes, at denne ISO er til Windows 10 2004 build 19041.84. For at opgradere til den endelige Windows 10 2004 RTM, skal du først installere den med denne ISO og derefter foretage en Windows Update for at installere seneste KB4550936 kumulativ opdatering. 

Når denne opdatering er installeret, opdateres du til version 10 Windows 2004 build 19041.207, som er final RTM-release.

Da disse instruktioner ændres og bliver lettere at udføre, når vi kommer tæt på den eventuelle udgivelse, vil vi opdatere denne vejledning.