Ny Chromium Edge feature frigives også til Chrome

Edge browser
Lige siden Satya Nadella blev administrerende direktør for Microsoft, har Google og Microsoft aftalt at samarbejde om visse projekter. For eksempel arbejder Google tæt sammen med Microsoft for at optimere Android til enheder med dobbelt skærm som Surface Duo. Tilsvarende bidrager Microsoft aktivt til Chromium, webbrowsingplatformen, der driver Chrome og Edge. Dermed har Satya Nadella bidraget til, virksomheden mere åben for samarbejde og såvel som open source-software.


I det seneste samarbejde har Microsoft accepteret Googles tilbud om at portere Chromium Edge-funktion til Chrome-browser. I dette tilfælde er funktionen ”Flyt til nyt vindue/Move to new Window” som giver brugerne mulighed for at åbne en bestemt fane i et nyt vindue.

I Google Chrome skal du trække fanen ud af det aktuelle vindue for at danne et nyt, og du kan ikke gøre det via genvejsmenuen.

Microsoft har comitted sig til, at de også inkluderer forbedringer til bedre håndtering af fastgjort/pinned faner. Softwaregiganten implementerede ændringen, efter at en Google-ingeniør bad Microsoft om at portere Edges kontekstmenuindstilling til Chrome.

Microsoft Edge har muligheden for at flytte en fane til et vilkårligt vindue ved hjælp af genvejsmenuen.

Microsoft-Edge-window-option.jpg

“1. If a single window is open, a “Move to new window” menu item appears.

2. Otherwise, you get “Move to another window”. This opens a submenu where the user can pick from their existing windows (identified by window title) or to open a new window”

- Microsoft

Tilføjelsen er markeret som aktiv, og ændringerne skulle lande i en kommende Google Chrome-opdatering.


Source & Image credit:

Microsoft