Ny Windows 7 opdatering meldes på vej

15533847633_03e4b24d43 (1)
Vi frigiver en ny Windows 7 opdatering for alle, forlyder det fra Windows producenten. Windows 7 nåede officielt slutningen af supportfristen den 14. januar, og KB4534310 er den endelige opdatering til det aldrende operativsystem. Knap 14 dage efter frigivelsen af KB4534310, indrømmede Microsoft, at den sidste opdatering faktisk har en fejl, der skaber problemer for skrivebordsbaggrunden.


Tidligere sagde Microsoft, at hotfixen vil blive sendt til de organisationer, der betaler for Windows 7s udvidede support. I et overraskende skridt har Microsoft i dag opdateret frigivelsesnotaterne fra KB4534310 og tilføjet, at rettelsen frigives til alle inklusiv forbrugere og virksomheder.

Microsoft har altså besluttet at frigive opdateringen til alle efter en sand shitstorm fra forbrugere på sociale medier. 

“We are working on a resolution and will provide an update in an upcoming release, which will be released to all customers running Windows 7 and Windows Server 2008 R2 SP1,” the updated announcement

- Microsoft

Microsoft forklarede tidligere, at hotfixet kun vil blive frigivet til Windows 7 kunder med betalt udvidet support i midten af februar, men uden informationer om, hvornår en hjemmebruger, der stadig kører Windows 7 på deres system, får rettelsen.

windows-10-1535765_1280.jpg

Ifølge Microsoft har Windows 7 KB4534310 en fejl, der skaber problemer for systemets personaliseringsindstillinger. Hvis du installerer opdateringen, og skrivebordsindstillingerne er indstillet til Stræk/Stretch, bliver skrivebordsbaggrunden ændret til en sort baggrund. Dette påvirker alle udgaver af Windows 7, og vi har selv været i stand til at genskabe fejlen på en testmaskine.

Læs flere guides og artikler om windows 10

Sådan løses problemet med sort baggrund midlertidig

Indtil opdateringen frigivet til Windows 7 operativsystemet, anviser Microsoft om, at du kan løse den sorte baggrund på Windows 7 ved at bruge følgende:

1. Right-click on the desktop and choose Personalize.

2. Click the Desktop Background option.

3. Click any of the picture, but set picture position as  “Fill”, “Fit”, “Tile”, or “Center”.

4. Click on ‘Save changes’.

Windows 7 kunne teoretisk få en opdatering den 11. februar, når Microsoft skal levere Patch Tuesday-opdateringer.


Source & Image credit:

Microsoft