Nyt AMD Ryzen 3000 overclocking bracket frigivet

amd ryzen overclocking bracket caseking
AMD's Ryzen 3000-serien CPU'er er baseret på et chiplet-design, hvilket betyder, at der er en central I / O-die med CPU core dies placeret ved siden af. På grund af dette kommer varmen ikke længere fra det centrale sted på heatspreaderen. Dette scenarie har mange stillet spørgsmål ved, når det kommer til fordele vs. ulemper. Overclocker Der8auer, fra Tyskland, mener, at kølerens placering er af betydning, især for AIO'er, der ikke giver fuld dækning. Med det for øje byggede han et nyt sæt monteringsbeslag, der løser problemet. Dette er nu kommet i handlen.


De produkter, han har bygget består af et Ryzen 3000 OC Bracket AIO og Ryzen 3000 OC Bracket Custom, som er bygget til henholdsvis all-in-one vandkøler og brugerdefinerede vandkølings-loops

Den grundlæggende idé bag beslagene er, at de giver dig mulighed for at justere placeringen af den vandkølerens cold plate, da de ofte er runde eller for små til at dække hele CPU's heatspreader. Ved at foretage justeringer, vil du være i stand til at placere den centrale del af cold platen tættere på det hotspot, der skabes af CPUs I/O og core dies.

Relaterede artikler:


iPSUGeGKw4QeYL9CFgeXAd-650-80.png

Image credit: Caseking

W7Nmi7R78j8GEqYYH7FKKd-650-80.png

Image credit: Caseking

Under hans tests konkluderede Der8auer, at optimering af placeringen kan give temperaturer op til 7 ° C lavere end standardplaceringen. Det er naturligvis noget vi er nød til at teste af selv.


Der8auer testede beslagene på ca. 30 forskellige AMD X570 bundkort med en håndfuld kølere og opbyggede en kompatibilitetsliste med tilhørende information. Overclockeren har også udarbejdet en liste over nøjagtigt, hvilke afvigelser, du skal opretholde i X- og Y-aksen for at opnå optimale resultater, afhængigt af hvilken CPU, du bruger.

8BJWHnPeNqY2M7bFCBAann-650-80.png

(Image credit: Der8auer YouTube)

De nye Der8auer OC brackets forhandles af Caseking € 30 pr. sæt ($ 33 USD). På deres produktsider for (Ryzen 3000 OC Bracket AIO og Ryzen 3000 OC Bracket Custom) kan du også finde oplysninger om kompatibilitet pr. bundkort.


Source & Image credit:

Caseking, Der8auer