Retter alvorlige fejl i Windows 10 maj 2020 Update

microsoft-windows-update aug
Tidligere i år ankom Windows 10's maj 2020 opdatering med masser af vigtige forbedringer og et par nye funktioner som Cloud Recovery. Med opdateringen i maj 2020 tilføjede Microsoft support til bedre hukommelsesstyring i Windows Search and Display Driver Model (WDDM). Eftersom mange pc'er stadig venter på Windows 10 maj 2020 opdatering (version 2004) eller kæmper med kompatibilitetsproblemer, har operativsystemet endelig modtaget rettelser til to større fejl, der har plaget brugerne.

Opløsninger er inkluderet i Microsofts valgfri opdatering af Windows 10 KB4568831, som nu er tilgængelig for dem, der bruger ”Download og installer”.

Denne valgfri patch er en større udgivelse, da den løser flere problemer i Windows 10. maj 2020 opdatering, og Microsoft bekræftede også, at udrulningen af funktionsopdateringen vil udvides til at omfatte flere hardwarekonfigurationer i anden uge af august.

Microsoft siger, at de har løst problemer med Bluetooth Realtek drivere til tilslutning af flere enheder som mus, tastatur eller headset på samme tid. Derudover er en anden fejl rettet for at aktivere understøttelse til variabel opdateringsfrekvens på Intel iGPU'er igen.

Desværre forbliver opgraderingsblokeringen på plads indtil midten af august. Microsoft forventes at samle disse forbedringer i installationsmediet (Media Creation Tool) den 11. august eller senere.

Dagens opdatering er ligeledes en valgfri frigivelse, og den vil ikke blive tvunget ned i halsen på brugerne, hvilket betyder, at du kan springe den over. Hvis du ikke ønsker at installere den valgfri opdatering, skal du bare vente til Patch Tuesday.

Windows-10-May-2020-Update.jpg

Microsoft har også planer om at løse problemer med ældre Nvidia GPU drivere i midten af august, så det er sandsynligt, at rettelsen vil blive inkluderet i den næste programrettelse på tirsdag.

Listen over andre løste problemer inkluderer rettelser til DISM-kommandoværktøj, Thunderbolt docks, Local Security Authority Subsystem Service, IME, OneDrive desktop appen og Always Connected enheder.

Windows-10-end-of-support.jpg

Brugere bør dog stadig forvente at støde på et par fejl med Windows 10 version 2004, da Microsoft i øjeblikket undersøger problemer med Conexant ISST / Synaptics lyddrivere og netværkskort.

Den dårlige nyhed er, at opgraderingsblokeringen også forbliver til enheder med apps eller drivere, der bruger aksfridge.sys eller aksdf.sys.Enheder, der kører en ældre version af Windows 10

Det er værd at bemærke, at Microsoft udvider lanceringen af Windows 10 version 2004 til også at omfatte enheder, der har når slutningen af support fra Redmont firmaet.

Med andre ord er det sandsynligt, at enheder, der kører Windows 10 version 1709, 1809 og endda 1903, vil blive prioriteret, da disse OS-versioner modtager deres sidste sikkerhedsopdateringer senere på året.

 

Source & Image credit:

Microsoft