Rygte: PlayStation 5 & PS5 Pro lanceres samtidigt

2019-04-16-image-2
Mens lanceringen forventes et år fremme i tiden, har Sony afsløret masser af detaljer om PlayStation 5. Én ting, der dog stadig ikke er nævnt meget om: en PS5 Pro-model. I henhold til et nyt rygte. er der ikke kun en mere kraftfuld Pro-version af next gen-konsol i pipeline, den vil også blive frigivet sammen med standard PS5.


Siden Sony frigav sin PlayStation 4 i 2019, er der solgt over 100 millioner enheder.Tre år senere afslørede den de slanke og Pro inkarnationer af konsollen, hvor sidstnævnte var en 4K aktiveret version af konsollen.

Ifølge den japanske spiljournalist Zenji Nishikawa, frigiver Sony en PlayStation 5 Pro sammen med basisversionen af sin næste konsol. Han hævder på sin YouTube-kanal, at konsollen vil koste mellem $ 100 og $ 150 mere end standard PS5.

Hvorfor skulle Sony frigive begge konsoller sammen snarere end at vente et par år, før de lancerer Pro? Nishikawa siger, at det skyldes, at virksomheden har anerkendt interessen for en avanceret model, og ønsker at give spillerne, hvad de vil lige fra starten af næste generation konsol.

Mens Nishikawa tidligere har haft forudsigelser vedrørende PS4 Pro og Nintendo Switch Lite, bør denne sandsynligvis tages med et vist forbehold. Det største spørgsmål er selvfølgelig, hvor meget mere kraftfuld kan Sony lave en PS5 Pro sammenlignet med standard konsollen?