Sådan bruges Twitter med tastaturgenveje

twitter logo
Hvis du bruger Twitter på din stationære computer, kan det være nyttigt at vide, at der er over 25 forskellige tastaturgenveje, som du kan bruge til at udføre forskellige funktioner, herunder oprette nye tweets, åbne afsnittet Meddelelser og åbne notifikationer.


Set ud fra vi stødte på disse genveje ved et tilfælde, ledte os til den konklusion, at mange nok ikke er klar over at de findes?

Undertegnet fandt dem ved tilfældigvis at komme til at trykke på ? uden brugen af Twitter, hvorefter et tastatur-genvejs-layout dukkede op. 

I denne artikel har vi samlet nogle af disse tastaturgenveje, som hvor om alt er, gør det lettere at bruge Twitter.

Brug af Twitter tastaturgenveje

Hvis du trykker på spørgsmålstegnet, når du er på Twitter, og mens du ikke komponerer en tweet, svarer eller sender en besked, vises et overlay, der viser alle de tilgængelige tastaturgenveje.

Afhængigt af om du bruger det nye Twitter-interface eller den gamle, er tastaturkombinationerne lidt forskellige.

Nedenfor er illustreret eksempler på tastaturgenveje til den nye brugergrænseflade. Det skal bemærkes, at alle genveje, der har to taster og et plus derimellem, betyder, at du trykker på disse taster i rækkefølge, ikke på samme tid.

twitter tastaturgenveje med nyt interface.JPG

Nedenstående er en tabel over tastaturgenveje for det nye brugerinterface:

det nye brugerinterface på Twitter.JPGDet gamle brugergrænseflade har også et overlay til tastaturgenveje, der kan åbnes ved at trykke på ? tasten. Mens de fleste af disse genveje er de samme som den nye grænseflade, er der nogle nye imellem.

Twitter genvejedet gamle twitter interface.JPG

Herover er det gamle brugerinterface


Nedenfor er en tabel over tastaturgenveje til den gamle brugergrænseflade:

interface gamle twitter.JPG

Hvis du bruger Twitter fra din PC, håber vi, at du finder disse tastaturgenveje nyttige.