Savner du kontoret? Dette site genskaber lydende

kontorlyde
At arbejde hjemmefra har bestemt sine fordele, men at være isoleret og væk fra kolleger kan føre til ensomhed og endda depression. For at hjælpe med at lindre disse følelser genskaber et websted lyden fra et typisk kontor.


I henhold til The Verge, åbner imisstheoffice.eu nu for muligheden for at opleve den støj, som de fleste kontoransatte forbinder med en typisk kontorarbejdsplads. Hop ind på imisstheoffice.eu, tryk på afspilnings-ikonet nederst til venstre på skærmen for at få tingene aktiveret, og du vil opleve lyden fra ringende telefoner, svage samtaler og mere - der er endda et bordtennisbord integreret i lydmiljøet.

genskab lyden fra kontoret.JPG

Webstedet giver også besøgende mulighed for at vælge antallet af 'kolleger', der går rundt på dette virtuelle kontor. Vælger du bare én, vil lyden tilpasse sig dine indstillinger, og gøre alt meget mere støjsvag. Er du vant til et mere hektisk kontormiljø, kan du vælge helt op til 10 kollegaer, som igen vil hæve støjniveauet. 

Hvis du af en eller anden grund savner specifikke kontorlyde, giver webstedet dig mulighed for at klikke på objekter for at høre dem være aktive. Vælg kopimaskinen for typiske bip og udprints-lyde; Klik på en person for at høre fløjtning, brummen eller en umiskendelig samtale; eller vælg vandautomaten, der mest af alt resulterer i tisselyde frem for rindende vand.

Webstedet er udarbejdet Kids Creative Agency, der beskrives som “dedicated to making organizations more agile and innovative by designing the right culture.”

For folk, der efterhånden begynder at savne deres kolleger og følelsen af at være på en travl arbejdsplads, kan webstedet være til hjælp. Her vil du dog fortsat skulle undvære den svage brise af kropslugt og kaffeånde.