Savnet Windows 7 funktion vender retur

microsoft-windows 10 ny start menu (1)
En ny Windows 10 opdatering ser ud til at bringe en af Windows 7s bedste funktioner tilbage, så brugerne hurtigt og nemt kan hente og installere drivere og valgfri opdateringer for at sikre, at deres pc'er kører så godt som muligt.

Opdateringen, Windows 10 Build 19041.450, bringer en valgfri opdateringsside med sig, som du kan finde ved at gå til Indstillinger > Opdatering & sikkerhed > Windows Update > Vis valgfri opdateringer.

Denne opdatering betyder også, at nye drivere kan findes og installeres via Windows Update, snarere end at gå ind i Enhedshåndtering, hvor de tidligere var. Forhåbentlig skulle dette være en lettere - og mere brugervenlig måde at sikre, at dine drivere opdateres.Bedre opdateringer?

Windows 10 er for nylig blevet plaget af en række problematiske opdateringer, der har forårsaget flere problemer, end de har rettet, og mange af dem var valgfrie. Ved at give brugerne bedre kontrol over, hvad der er installeret, kan brugerne forhåbentlig undgå at installere eventuelle fejlfyldte Windows 10 opdateringer.

At have de nyeste drivere installeret kan også hjælpe med at sikre, at pc'er kører så godt som muligt.

Driveropdateringer såvel som ikke-sikkerhedsrelaterede opdateringer og generelle kvalitetsopdateringer og justeringer vises nu på siden 'Valgfrie opdateringer'.

Hvis du vil prøve funktionen af, skal du sørge for, at du har Windows 10 KB4566782 installeret, hvilket er 19041.450 build.