Las Vegas undgår cyberangreb under CES 2020

Las Vegas cyberangreb under ces 2020
Seneste nyt fra Las Vegas har afsløret, at byen blev målrettet mod et cyberangreb i løbet af CES 2020, hvilket kunne have fået katastrofale konsekvenser for byen og ikke mindst verdens største elektronik event, der netop løber af staben i disse dage.


Byens embedsmænd har bekræftet, at deres systemer blev angrebet tidligt på tirsdag formiddag, hvilket tvang den lokale regering til at nedlægge en række onlineservices, inklusive byens offentlige hjemmesider.

Angrebet, der fandt sted omkring kl. 04.30 am, blev heldigvis hurtigt opdaget af IT-personale, der var i stand til at forhindre, at de berørte systemer blev påvirket af cyberangrebet.

Involverede embedsmænd har endnu ikke afsløret detaljer om hændelsen. Flere kilder omtaler byens mailservere var blandt de udsatte mål. Dette kan betyde, at byen blev målrettet angrebet med ransomware eller phishing-angreb, som begge er designet til at skade email-systemer.

Via en udtalelse offentliggjort på Twitter, tyder ikke på, at der blev stjålet data fra systemerne, og at ingen personlige data blev kompromitteret under cyberangrebet.

"Thanks to our software security systems and fast action by our IT staff, we were fortunate to avoid what had the potential to be a devastating situation,"

På nuværende tidspunkt er det efter signende uvist hvem der stod bag. 

Læs hele historien via ZDNET


Source & Image credit:

ZDNET