Windows 10 november 2019 Update frigives tirsdag?

41260181834_8f1b2f13e4_b
Microsofts omtalte november udrulning af Windows 10. november 2019 opdateringen (også kendt som 1909 og 19H2) sandsynligvis ville frigives på markedet fra 12 november. Nu er der kommer nye informationer til, der meget vel kunne underbygge tidligere udmeldinger fra Microsoft.


I henhold seneste rapport og efterfølgende tilgængelighed af ISO'er på Microsoft Developer Network, er Windows 10's sidste funktionsopdatering i 2019, klar til offentlig offentliggørelse.

Vi befinder og efterhånden midt i november, det vil ikke komme som nogen overraskelse, at Microsoft kunne begynde at sende opdateringen til forbrugerne fra 12. november (tirsdag) i USA og den 13. november i andre dele af verden.

Fra i dag kan forbruger og business segmentet, der manuelt ønsker at downloade og installere funktionsopdateringen, gøre det ved at tilmelde sig Windows Insider programmet. Microsoft tilbyder i øjeblikket Build 18363.449 i Release Preview Ring, men et nyere build-nummer vil formodentligt frigives til forbrugerne. Microsoft kunne meget vel efterfølgende frigive en kumulativ opdatering med sikkerhedsrettelser, som altså vil komme i kølvandet på Build 18363.449 (Windows 10 november 2019 Update)

Opdateringen vil blive tilbudt som en valgfri opdatering, og du har muligheden for at starte installationsprocessen manuelt fra Windows Update på din computer.

Hvis du kører Windows opdateringen fra maj 2019, bør den nye version ikke tage mere end 10 minutter at gennemføre installeringen. Hvis du derimod kører en ældre version af Windows 10 som opdateringen fra oktober 2018, tager funktionsopdateringen længere tid at gennemføre.

Windows-10-version-1909-update.jpg

Det er vigtigt at bemærke, at Microsoft ikke har bekræftet, at opdateringen definitivt frigives den 12. november.

Windows 10 version 1909 er en forholdsvis lille kumulativ opdatering, og den bør ikke efterfølgende kunne skabe kompatibilitetsproblemer.

I løbet af de sidste par måneder har der været adskillige uheldige episoder, hvor en Windows 10 opdatering, inklusiv kumulativ opdateringer, har sendt et væld af problemer mod brugerne.

Intel har allerede sendt nye DCH-drivere ud med understøttelse af november 2019 opdatering, og du kan installere disse med Intels Support Assistant tool

Microsoft anbefaler maj 2019 opdatering / november 2019 opdatering installeres på maskiner med mindst 32 GB lagerplads, men anbefaler i samme omgang brugerne til at opgradere de eksisterende enheder til den nyeste version af Windows.

Ifølge Microsoft kræver funktionsopdateringer mindst 6 til 11 GB ledig plads, mens kvalitetsopdateringer kræver op til 3 GB. Du vil derfor ikke være i stand til at installere opdateringen i november 2019, hvis du ikke har nok plads i dit C-drev.

Heldigvis kan du bruge Storage Sense-appen til at frigøre diskplads ved at rense midlertidige filer og Windows Update-cache.

Storage-Sense.jpg


Kilde & Image credit:

Microsoft, Flicker