Windows 10 opdatering deaktiverer højreklik

Windows10 (1)
Nyeste udmelding omtaler Windows 10 opdatering deaktiverer højreklik i Stifinder, og føjer altså endnu en fejl til den næsten kilometerlange listen over fejl efter Windows 10 opdateringen fra november.


Windows 10 version 1909 (november 2019-opdatering) rulles gradvist ud, og flere brugere har allerede installeret opdateringen. Opdateringen i november 2019 er en mindre opdatering, og den lover bedre ydelse, men det betyder ikke nødvendigvis, at alt går gnidningsløst. 

Som vi rapporterede i sidste uge, får en bug Stifinder til at låse efter Windows 10. november 2019 Update, og efterfølgende reagerer Stifinders søgelinje ikke, når brugere søger efter filer, dokumenter eller billeder.

Selvom det ikke står klart, hvad der forårsager Stifinder-problemet, ser det ud til at være en dårlig implementering af Microsofts nye samlede søgeoplevelse.

Windows 10. november 2019 Update introducerer en anden irriterende fejl, hvor brugere ikke kan højreklikke i søgefeltet. CTRL + V fungerer stadig, men hænger efterfølgende i nogle få sekunder, før brugeren er i stand til at indtaste tekst.

I henhold til en anden tråd oprettet den 22. oktober, blev problemet først rapporteret af testere, før virksomheden sendte november 2019 opdateringen ud til forbrugerne.

“I have the exact same problem: When I right-click on the explorer search box I get nothing, No paste no copy. All I get when I click is the history of my past search words that I cannot even delete,” forklarede en bruger.

Højreklik i søgefeltet er en vigtig funktion, og brugerne er tilsyneladende irriteret over denne nye bug. Desværre er der ingen løsning på denne fejl, men du kan bruge Windows-søgning til at se efter filer som et alternativ.