Windows 10 update retter en stribe alvorlige fejl

microsoft-windows-update juli 2020
Windows 10's kumulative opdatering fra juni 2020 var et stort rod for nogle brugere, da det skabte problemer for printere, softwarebaserede udskrivningsfunktioner og også resulterede i tvungne genstarter. Med den kumulative opdatering fra juli 2020 har Microsoft løst mindst tre større problemer på Windows 10.

I sidste måned blev der rapporteret om printerproblemer for nogle brugere efter installation af Windows 10's maj 2020 opdatering og de efterfølgende sikkerhedsopdateringer. Mange brugere og administratorer, kunne efterfølgende ikke udskrive ved hjælp af enheder fra flere producenter, herunder Brother og Ricoh.

Derudover lykkedes det også Microsoft at skabe problemer for virtuelle PDF-printere, også kendt som softwarebaseret udskrivningsfunktion.

Med frigivelse af KB4565503 til version 2004 og KB4565483 til version 1909/1903, forklarer Microsoft, at de har løst alle udskrivningsproblemer forårsaget af opdateringen, der blev frigivet den 9. juni 2020. Hvis du har problemer med dine printere eller udskrivningstjeneste, anbefaler Microsoft, at du har opdateret til den seneste version af Windows 10.


Tvungen genstarter

I sidste måned forklarede Microsoft, at Windows 10 har endnu et anderkendt problem, der vil tvinge genstart af nogle systemer. Kumulative opdateringer, der blev frigivet den 9. juni, kan forårsage et kritisk problem med den lokale sikkerhedsautoritetsproces – som vil resultere i random genstart af computeren.

Berørte brugere bemærkede tidligere, at de præsenteres for følgende meddelelser: “your PC will automatically restart in one minute” efter opstart til skrivebordet.

Heldigvis løser Windows 10's seneste kumulative endelig dette problem, og din pc vil ikke længere forsøge at genstarte.


OneDrive

Tidligere på måneden bekræftede Microsoft, at Windows 10. maj 2020 opdateringen skaber problemer for OneDrive på ældre pc'er, der har apps, der bruger det ældrer filsystemer. Microsoft bemærkede, at fejlen får OneDrive til at fejle med “OneDrive kan ikke oprette forbindelse til Windows” - når man prøver at åbne Microsofts cloud-lagringstjeneste på Windows 10.

Med Windows 10 KB4565503 opdateringen har Microsoft efter signende løst alle problemer med OneDrive appen og indholdet synkroniseret til cloud-lagringstjenesten.


Læs flere Windows 10 nyheder