Windows Sets får comeback i Build 19481?

Windows Set får comeback
Kan du huske Windows Sets? Den funktion, som Microsoft trak tilbage, fordi den var for buggy, og virksomheden havde brug for tid til at justere og optimere, inden de sender Sets på markdet igen.


Det ser ud til, at Microsoft muligvis har afsluttet arbejdet, og er klar til et re-release af optimeret version af Windows Sets sammen med Windows 10 Build 19481.

Kilden er Microsoft Insider, der bekræftede eksistensen af Windows Sets i Windows 10 Build 19481. Man skulle måske tro, at Build 19481 stadig manglede en del finpudsning inden release, men noget kunne tyde på vi er tættere på release end man umildbart skulle tro.

Windows Set får comeback.JPG

Det italienske websted Aggiornamenti Lumia har allerede tracket antydninger af 21H1-builds, der inkluderer 19480 og derover.

Dette bekræfter, at Microsoft allerede er begyndt at teste 21H1 builds, og at virksomheden dermed også potentielt har elimineret Windows Sets bugs fra tidligere. Sets var et af højdepunkterne, da det blev lanceret sidste år, men desværre måtte Microsoft trække i stikket, da funktionen alligevel ikke var klar. Microsoft lovede dog i samme omgang, at fjernelsen var midlertidig, og funktionen vil blive tilføjet, så snart den var poleret og klar.


Kilde & Image credit:
Windows Indersider