YouTube Rewind aflyses i 2020

YouTube Rewind aflyst 2020
YouTube Rewind er en video, der er udarbejdet af Google til minde om årets mest fremtrædende trends og virale videoer. YouTube Rewind har været en tradition siden 2010, men i år har YouTube meddelt, at der ikke bliver et YouTube Rewind i 2020.

I et tweet på torsdag eftermiddag annoncerede YouTube, at YouTube Rewind 2020 er aflyst. Selvom bevæggrundene bag ikke fremgår af opslaget, må vi formode Covid-19 bærer sin del af skylden.

"2020 has been different," it said. "And it doesn't feel right to carry on as if it weren't. So, we're taking a break from Rewind this year."

YouTube benyttede dog lejligheden til at rose sit community for at producere underholdende videoer til alle, der gennem 2020 har været placeret i en eller anden form for karantæne.

EmpEDFNWEAU551K.jpg

"We know that so much of the good that did happen in 2020 was created by all of you. You've found ways to lift people up, help them cope, and make them laugh. You made a hard year genuinely better. Thank you for making a difference."

Hvem kan dog bebrejde YouTube for ikke at have lavet en video, der gennemgås i år? Det år, der fortsætter med at give, har været et, som de fleste af os hurtigere ville glemme end fejre.

Fra pandemi til lockdowns til annullering af messer har 2020 været ulig noget andet år i nyere tid og ikke på en god måde.