AOC afslører lynhurtige 0,5 ms respons gaming skærme

nye AOC gaming skærme på vej med 0,5ms responstid
AOC annoncerede i dag to nye gaming skærme, der meget vel kan være det du personligt har ventet på, eller hvis du leder efter noget ekstra lækkert at krydre din gaming rig med.

De nye 27 "AG271FZ2 og 24,5" AG251FZ2 LCD paneler, som er en del af AOC’s AGON linje, har AMD FreeSync og en opdateringshastighed på 240 Hz. Men endnu vigtigere aspekt ved denne nye skærm duo er, at de har sindssygt hurtige responstider, der peaker ved 0,5 ms. Denne lave reaktionstid sikrer, at du får mest muligt flydende oplevelse ud af de spil, du sender ind på disse skærme uden ghosting eller tearing.

Specifikationerne og features gør den nye AOC gamer skærm linje næsten perfekt på papiret til en pc gaming rig. Lynhurtig responstid og opdateringsfrekvensen, der er så høj som du kan få i på gaming skærme i disse dage, bliver ligeledes et vigtige til blandt andet eSports spillere og andre, der kun vil have toppen af poppen inden for computerskærme.

Begge skærme tilbyder DisplayPort, HDMI, DVI-D- og VGA indgange i tillæg til Shadow Control for at skrue op for lysstyrken på mørkere områder på skærmen. Desuden er Low Blue Light Mode også tilgængelig i et forsøg på at berolige dine trætte øjne efter mange gaming sessioner foran skærmen.

Vi spotter dog lidt ugler i mosen, og dermed er ikke alt fryd og gammen. De nye 27 "AG271FZ2 og 24,5" AG251FZ2 tilbyder kun 1080p opløsning. Dette vil skuffe mange gamers, der så småt er begyndt at jagte 4K skærme eller 1440p.

Prismæssigt vil AG271FZ2 og AG251FZ2 koste dig henholdsvis $ 380 og $ 330. Begge gaming skærme kan allerede forudbestilles. Vi har ikke kunne finde officielle lancerings datoer.

Kilde & Billeder

AOC