ASUS ROG Strix XG16; en mobil gaming monitor

asus rog strix xg16
Sideløbende med ROG Phone 3 har Asus introduceret sin nye ROG Strix XG16 transportable gaming monitor.

ROG Strix XG16 skærmen har et 15,6 tommer 1080p IPS-panel. Ligesom ROG Phone 3, kommer Strix XG16 skærmen med 144Hz opdateringshastighed understøttelse. Desuden understøtter skærmen også Adaptive-Sync. 

Med mobiliteten i tankerne har Asus tilføjet en kickstand til skærmen, som understøtter forskellige justeringsvinkler. Du kan også koble skærmen på en ROG Tripod stand. 

Lydkvalitet kommer via integreret et par fronthøjttalere. 

Der er også en hovedtelefonstik med en indlejret ESS DAC til alle dine kablede gaming sessioner. For så vidt angår porte, får du en mikro-HDMI-port, en USB-C-port, så du kan tilslutte din smartphone eller håndholdte spilkonsoller såsom Nintendo Switch. 

Asus har udstyret Strix XG16 skærmen med et 7800mAh-batteri, og ifølge virksomheden er batteriet i stand til at holde skærmen i gang i op til tre timer. 

Asus påpeger, at skærmen ligeledes leverer strøm til din smartphone, når du tilslutter den til et USB-C-kabel, så den ikke løber tør for saft, mens du spiller spil. Du kan endda bruge USB-C-porten til at oplade din telefon fra skærmen, hvis du har tilsluttet enheden via mikro-HDMI-porten. 

Virksomheden har endnu ikke afsløret den nøjagtige prisfastsættelse af ROG Strix XG16-skærmen. 

ROG Strix XG16 skulle ramme handlen op til jul.

Source: ASUS

 

Source & Image credit:

Asus