CES 2020: LG giver os lækker gaming i stort format

IMG_20200109_093334
Hvis man gerne vil spille sin PC spil på en skærm størrelse end over det normale, eller bare have det bedste forudsætninger til sine konsolspil, så har LG gode bud i deres CX serie noget, som sigter efter gaming markedet.


Deres OLED 48CX, som vi tog et kig på her på CES, giver dig 48” at boltre dig på med 4K opløsning, som kan tages helt op til 120 Hz og med understøttelse for G-Sync. Samtidigt får du glæden af Dolby Vision IQ og Dolby Atmos lyd, så altså en god kombination af de bedste features fra et high end TV kombineret med gaming features. 

lg OLED 48CX gaming tv

Designet er samtidig utroligt lækkert med tynde rammer, og i det hele taget et meget slankt design. Det eneste som jeg ikke helt brød mig om, var den MEGET blanke overflade på skærmen, som virkede lidt distraherende. 

Det er uden tvivl mere udpræget i en showhal, som her på CES, men stadig en detalje der stod lidt ud. 

LG OLED 65CX ces 2020

Hvis det skal være endnu større, så viste LG også deres OLED 65CX frem, som kommer med de samme gode specifikationer, men så naturligvis bare i en 65”. Der kommer også en 77” version, men den havde de ikke stillet op på deres stand på CES, så den fik vi ikke muligheden for at nyde synet af. 

LG OLED CES 2020 gaming

Hele rækken af CX serien kommer til at dække 48”, 55”, 65” og 77”, så der er lidt forskellige trin at vælge imellem, så det kan passe til stuen derhjemme. 

Der er ingen officielle priser på den nye CX serie endnu, men vi kan nok regne med at se de nye modeller i løbet af første halvdel af året.