CES 2020: MSI opdaterer deres gaming skærme

MSI_CES 2020_MEG381CQR_Product Image
MSI har over den seneste tid gjort en del ud af at udvide deres udvalg af skærme både til gaming og til deres nye Creator serie af produkter. På CES i år præsenterede MSI nye gaming skærme med et par nye features til den kræsne gamer.

MSI Optix MEG381CQR

Her får man en 38 tommers skærm med et 144 Hz IPS panel med en 2560x1440 opløsning. Designet er meget i tråd med hvad vi har set i MSIs gaming skærme over den seneste tid. Man får en god solid fod og stand og en skærm med tynde rammer.  


Det er dog de ekstra features der er bagt ind i skærmen som er med til at få den til at skille sig ud. Optix MEG381CQR er den første skærm fra MSI med det som de kalder HMI eller Human Machine Interface. 

Det skal bruges til at give mulighed for forskellig type af interaktion mellem skærmen og brugeren. Det kommer dels til udtryk gennem et lille OLED display som er placeret i nederste venstre hjørne under selve skærmen. 

MSI Optix MEG381CQR HMI display

Her kan man få forskellige informationer præsenteret som skærmen opdateringshastighed eller andre system eller spil  informationer. Der er også en lille drejeknap som man kan bruge til at styre informationerne. 

Skærmen er også udstyret med en kamera som via MSIs nye tiltag inden for AI integration kan holde øje med spilleren og fx skrue ned for skærmens lys for at forhindre at man belaster øjnene for meget over længere tid.

Gaming monitor MSI Optix

Andre features som man får med på skærmen er den integrerede SteelSeries GameSense som via fem RGB LED felter i bunden af skærmen kan bruges til at videregive informationer til brugeren for eksempel om forskellige informationer fra dit spil som dit liv, armor eller andet. 

ces_promo.png

MSI Optix MAG342CQR

CES har bragt os kurvede skærme som er mere kurvede end vi har set tidligere og den vogn er MSI også med på med deres MSI Optix MAG342CQRsom kommer men en 1000R kurve imod den 1800R kurve som man normalt ser på de fleste skærme af den her størrelse.

MSI Optix MAG342CQR gaming skærm

MSI kalder selv en 1000R kurve for det optimale til gaming og forklarede på CES at den dybere kurve på skærmen kunne være med til at forbedre spillerens reaktionstid med 44,8%. Hvilke undersøgelser eller data der ligger til grund for den påstand var der dog ikke meget information om så vi tillader os at være en anelse skeptiske indtil vi evt. ser lidt mere dato på det eller måske nogen uafhængige tests. 

IMG_20200108_141510.jpg

MSI Optix MAG342CQR kommer en et 144 Hz VA panel med en oplæsning på 3440x1440 som burde give rigtigt gode forudsætninger for at nyde de nyeste spil på markedet. Designet er lækkert afdæmpet og er ikke helt så tydeligt i sit gamer udtryk med tynde rammer og en solid men diskret stand. 


MSI Optix MAG 161

MSI Optix MAG161

Hvis man er på udkig efter en mobil skærm som er let at have med og som hurtigt kan fungere som ekstra skærm til en laptop på farten så præsenterede MSI under CES også deres Optix MAG161 som er en Stand Alone skærm som kommer en et Full HD panel med FreeSync og ikke mindre end 240 Hz. 

IMG_20200108_140505.jpg

Der er mulighed for tilslutning via både HDMI eller USB type C og så er der to indbyggede højttalere så der er god mulighed for at let at kunne bruge skærmen til fx at se film på farten via din telefon eller andre lignende enheder.