LG frigiver verdens første 4K IPS gaming monitor

Lg UltraGear 27GN950 4K IPS gaming
Rygterne har længe svirret om LG’s kommende 4K IPS gamerskærm, og endelig meldes noget officielt ud fra producenten. Der er helt præcist tale om en 4K IPS gaming monitor med 1ms GTG respons tid, som navngives LG UltraGear (27GN950).

Med næste generation af Nvidia GPU'er lige rundt om hjørnet, vil vi sandsynligvis se mere krævende spil skubbes i retning af 4K @ 144Hz. For dem, der ser frem til dette, bør LGs seneste 27-tommer UltraGear gaming skærm være af interesse, da det er verdens første skærm, der kombinerer et 4K IPS-panel med 1ms GTG-hastigheder, mens det menuen også indeholder masser af gamer-centrerede funktioner for at gøre det til en fristende investering til next gen pc-byggere. 

LG UltraGear (27GN950), er ligeledes efterfølgeren til den meget populære 27GL850 skærm. Den nye model har et lignende design og 16: 9 aspect ratio, og det giver en opløsning fra QHD til 4K og har samme 1ms GTG-responstid og 144Hz opdateringsfrekvens. 

Selvom spil ved 1440p 144hz har en tendens til at kunne håndtere den perfekte ydeevne / kvalitetsbalance for de fleste brugere på nuværende genererede GPU'er, kan kommende hardware fra Nvidia og AMD potentielt komme på overarbejde for at ramme lignende højder. 

Lg 4K IPS gaming UltraGear 27GN950.webp

Flaskehalsene skulle været minimeret på LG UltraGear 27GN950 i så vid udstrækning muligt, da 4K stiller krav til systemet. 

Den nye 4K UltraGear har G-Sync og FreeSync Premium Pro understøttelse og er VESA DisplayHDR 600 kompatibel. Som sin forgænger er LG 27GN950 også målrettet mod at drage fordel af dens højere opløsning og lysstyrke, True Color Pro H / W-kalibrering, 10-bit farvedybde og 98 procent dækning af DCI-P3-farveskalaen. 

Med hensyn til tilslutningsmuligheder har LG 27GN950 skærmen 1 x DisplayPort, 2 x HDMI, 1 x USB Upstream, 2 x USB Downstream og et hovedtelefonstik. Det er også den første model, der bærer LGs nye "vinge" emblem på bagsiden. 

LG afslørede ikke officielt skærmens pris, men meddelte tilgængelighed i Nordamerika, Europa, Asien og andre regioner gennem lokale detailhandlere. 

Pressemeddelelsen angiver, at det prisen starer ved $ 800 i USA, mens den britiske detailhandler Currys har opført "comming soon" til £ 749.


 

Source & Image credit:

 

LG