MSI annoncerer Optix MAGG322CR

msi optix magg322cr gaming monitor
MSI har løftet sløret for en ny Optix MAG322CR 31.5″ & 180Hz 1080p gamer skærm. MSI har afsløret deres nyeste Optix MAG322CR gaming monitor, en skærm, der har en 1500R krumning og en 180 Hz opdateringsfrekvens! Disse funktioner gør denne skærm perfekt til gamere, der primært spiller first person shooter-spil.


MSI Optix MAG322CR er designet med et 31,5 tommers anti-bleeding 1080p display. Paneltypen er et 8-bit VA-panel med Frame Rate Control (FRC), der gør det muligt for skærmen at opnå et fuldt udnyttet farvespektrum inden for 8-bit området.

Af specifikationer på MSI Optix MAG322CR kan nævnes høj opdateringsfrekvens, 1 ms responstid, Gaming OSD-app, HDR-ready og Mystic Light-kompatible LED'er.

msi optix magg322cr.jpg

msi optix magg322cr gaming skærm.png

msi optix magg322cr gaming.png

Opdateringsfrekvensen på 180 Hz og responstiden på 1 ms, vil komme til gavn i hurtige bevægelser som første person shooters, racersimulatorer, realtime strategi og sport-titler. Disse genrer kræver normalt hurtige og præcise bevægelser, som vil drage fordel af en ultrahøj opdateringshastighed og hurtig responstidstid.

De Mystic Light-kompatible RGB’er er placeret på bagsiden af skærmen, som kan tilpasses ved hjælp af MSI Gaming Appen. RGB-lyset kan synkroniseres med andre Mystic Light produkter.

Optix MAG322CR fra MSI understøtter også HDR.


MSI OPTIX MAG322CR specifikationer:

- Curved Gaming display (1500R)

- 180Hz Refresh Rate 

- 1ms Response Time 

- Gaming OSD App

- HDR Ready

- Night Vision

- USB Type-C

- AMD FreeSync Technology 

- Anti-Flicker and Less Blue Light 

- Frameless design 

- 178° wide view angle.

Skærmen byder også på DisplayPort 1.2a, to HDMI 2.0b stik og en USB Type-C port, der understøtter DisplayPort- alternative mode, hvilket giver mulighed for videoindgang via USB. Der er også en USB-hub placeret på bagsiden af skærmen, der giver mulighed for yderligere to USB-porte, perfekt til dit tastatur og mus.

Priser og tilgængelighed

Optix MAG322CR er fremvist via Amazon, men er i øjeblikket ikke angivet som tilgængelig, og MSI har ikke frigivet, hvad prisen på denne skærm vil være.


Source & Image credit:

MSI